Wouter is in 2004 begonnen als tekenaar bij een landmeetkundig projectbureau. Daarin heeft hij de 1e jaren zich vooral bezig gehouden met het verwerken van de huisaansluitschetsen. In 2007 is hij binnen dit bedrijf begonnen als (assistent)maatvoerder in de bouw. In 2009 is hij zich weer meer op het inmeten van de infrastructuur gaan richten. Hierin deed hij planning, administratie en engineering en verwerken van revisies in de infrastructuur.

Eind 2012 is hij begonnen als schadepreventie Medewerker Binnendienst Operationeel Beheer (Schadepreventie). In deze functie deed hij het bespreken van werkzaamheden, risico’s en voorzorgsmaatregelen met als doel het voorkomen van graafschades aan ons energienetwerk.

In Juli 2015 is hij begonnen bij Civicon BV. Hierbij is hij als civieltechnisch tekenaar aangenomen voor het uitwerken en tekenen van civieltechnische plannen. Hierbij moeten er inrichtingsplannen, slooptekeningen en rioleringstekeningen gemaakt worden in NLCS. Daarnaast maakt hij ook lengte en dwarsprofielen voor persleiding voor het Waterschap en/of Gemeenten.

 

Harold is in 1990 begonnen als technische/interne-dienst bij de V&D. Na een jaar contract daar te hebben gehad heeft hij nog een paar technische functies gehad, vervolgens is hij de opleiding gaan volgen in de installatietechniek. Harold is toen gaan werken als assistent monteur en later als monteur in de installatietechniek. Door een ongeluk in 1999 is Harold naar een herstelperioden bij de KPN gaan werken op de afdeling netwerkbouw, dit heeft 4 jaar geduurd maar door een reorganisatie kwam deze functie tot een einde. In de jaren die volgen heeft Harold de infra structuur leren kennen, eerst voor een onderaannemer van Casema en daarna uitvoerder/ projectleider in de infra van vakantieparken.

Begin 2010 is hij begonnen als Medewerker huisaansluitingen dit heeft hij 2 jaar gedaan, hierna is Harold begonnen als schadepreventie Medewerker Binnendienst Operationeel Beheer (Schadepreventie). In deze functie deed hij het bespreken van werkzaamheden, risico’s en voorzorgsmaatregelen met als doel het voorkomen van graafschades aan ons energienetwerk.